Free Style Herrie Kapel

Live muziek uit de tenen

Dweilorkest Free Style Herrie Kapel (FSHK) uit Druten speelt live blaasmuziek op uw feestelijke gelegenheden. Aanstekelijk enthousiasme en een breed repertoire garanderen een opperbeste stemming.

Free Style Herriekapel zoekt leden

Free Style Herrie Kapel zoekt versterking

De Free Style Herrie Kapel (FSHK) uit Druten is op zoek naar een saxofonist (tenor of alt) en een trompettist om de groep te versterken.

De FSHK is een gezellig dweilorkest met een breed arrangement. Van Andre Hazes tot Nirvana, van Duitse slagers tot aan Top40 nummers. De groep treedt het hele jaar door op in Nederland en Duitsland op feesten, festivals, braderieën enz. Ook zeker tijdens de carnaval worden de instrumenten tevoorschijn gehaald om een feestje te maken.

Het enthousiasme en de energie die de groep uitstraalt zorgen voor een opperbeste stemming bij het publiek, maar ook zeker binnen de groep zelf.

Heb je interesse, neem dan (vrijblijvend) contact op, of kom eens een kijkje nemen tijdens de repetitie dinsdagsavond van 20.00 uur tot 22.00 uur bij Active Partyworld in Druten. Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina.

Elk jaar met carnaval treedt het orkest aan bij enkele optochten, ondermeer in Duitsland.

Elk jaar met carnaval treedt het orkest aan bij enkele optochten, ondermeer in Duitsland.